dimecres, 24 d’abril del 2013

PROTAGONISTES A P4: ANNA, ORIOL I PAULA

P4 A: ANNA
La mare de l'Anna Corbalán ens ha ensenyat a fer una rosa de paper per Sant Jordi. En un principi ens va semblar una mica complicada ja que això de plegar paper era nou per a nosaltres. Vam seguir atentament tots els passos i al final el resultat va ser fantàstic. Moltes gràcies família.



P4 B: ORIOL
L'Albert i la Carme ens han fet dues activitats molt divertides. L'Albert en ha explicat un conte molt bonic : "EL MEU PARE". Us el recomano. A més a més...ens ha fet riure molt amb les seves ganyotes i gestos! Fins i tot era un gegant! Un gran actor el pare de l'Oriol!
Després, la Carme ens ha ensenyat a fer un pinxo de fruita amb MADUIXA, PLÀTAN, PINYA I NUVOLS DE SUCRE. Un cop hem fet el pinxo...ha vingut la gran sorpresa de la tarda FONDUE DE XOCOLATA per tothom! Mireu les cares del vostres fills i filles. Gràcies família!

 
 

P4 C: PAULA
LA RUTH I EN PERE, LA MARE I L'AVI DE LA PAULA, ENS HAN FET PASSAR UNA TARDA MOLT DIVERTIDA!
PRIMER HEM DECORAT UN MARC DE FOTOS ON SURTEN TOTS ELS NENS I NENES DE LA CLASSE!!! LI HEM POSAT PAPALLONES, FLORS, BRILLANTETS...ENS HA QUEDAT MOLT I MOLT BONIC. TAMBÉ LA RUTH ENS HA EXPLICAT UN ÀLBUM DE FOTOS DE LA PAULA I PER ACABAR HEM SORTIT AL PATI A JUGAR AL PICA PARET I AL JOC DEL MOCADOR.
MOLTES GRÀCIES FAMÍLIA!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada