dilluns, 5 de març del 2018

NOUS TALLERS A EDUCACIÓ INFANTIL

EXPRESSIÓ CORPORAL
PAPERS I MÉS PAPERS!!!
  • Paper de xarol, paper d' embalar,  paper de pinotxo, de diferents mides i colors. Els nens i nenes s'expressen, juguen, experimenten i col.laboren  tot jugant  i interaccionant  amb el material.
EXPRESSAR I COMUNICAR
EXPLOSIÓ DE COLORS 
  • Hem pintat!!! I hem descobert... Amb diferents elements del nostre entorn surt la línia, els colors, la taca, les formes, el dibuix, les barreges...
LA NOSTRA CREATIVITAT I EL GOIG D'EXPERIMENTAR!!! 
MOVIMENT- ANGLÈS
  • Una bona manera d'introduir anglès als més petits és cantant i ballant al taller de música i moviment. Aprenem l'idioma a través de la música, cançons i el gest. Aquest segón taller traballem L'aranya " Incy Wincy Spider"
 EXPERIMENTAR

TAULES DE LLUM  I MINIMÓM AMB ANIMALS
  • Espai fosc (amb taules de llum i complements) on els infants han exprimentat amb el món màgic, fascinant i complex de la llum. Els infants han pogut: crear (cares, fantasmes...) tot manipulant diversos materials (cadenes, plomes, vidres de colors, palas de fusta de colors...) sobre les taules de llum. 
  • Dues taules plenes de sorra, unes altres plenes d'aigua, animals salvatges i marins i diferents elements de la natura(pedres, petxines, pals de fusta,...) Els Mini Mons estan estretament lligats amb el joc simbòlic. Els infants donen protagonisme i acció als ninots o elements de la natura als quals fan cobrar vida.
 JUGAR, RAONAR I PENSAR 
RAINBOW PEBBLES
  • Les pedres de l’arc de Sant Martí són de colors vius, de tacte suau, amb formes arrodonides, tàctils i de sis tamanys diferents.
    Aquest material estimula la lògica matemàtica, ja que permet comptar, classificar,... i afavoreix la creativitat, ja que l’infant juga a construir, apila, inventa figures, .....
    És un material que possibilita un gran treball d’habilitats motrius, un gran desenvolupament de la CREATIVITAT,.....
Us deixem un vídeo on podreu veure els nens i les nenes gaudint d'una tarda de tallers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada