diumenge, 20 de setembre del 2015

ADAPTACIÓ DE P3 !!

Els petits/es de l'escola ja han començat la seva gran aventura! 
Ens fa molta il.lusió i gaudim del moment d’acollir els infants que venen per primer cop a l’escola, de veure com a poc a poc es van fent seva l’aula, l’escola, i van creant cada vegada més vincles amb els seus companys i també amb nosaltres. El procés d’adaptació és un procés de temps on l’infant ha de conèixer el seu nou espai, els nous companys i les noves mestres. Ha de guanyar en seguretat i confiança en si mateix i en els altres, per això cadascú fa el seu propi procés.
Al llarg d’aquests dies hem fet petites activitats que han permès que aquest procés fos més enriquidor, tranquil, calmat, acollidor, feliç…pels vostres infants. També hem intentat oferir un ambient de calma i tranquil.litat, i una atenció més individualitzada. 
Aquí teniu un petit tast de totes les coses EMOCIONANTS QUE HEM FET AQUESTS PRIMERS DIES: escoltar i mirar contes, fer jocs de falda, cantar cançons, jugar amb el NING NONG, jugar amb ninos, fer collarets, construir torres, jugar amb els animals, fer cargols amb plastilina, conèixer el nostre titella (en Dudu), enganxar gomets, jugar a la cuineta, jugar amb els cotxes i el garatge, pintar dibuixos, ballar el BALL DE DRACS I DE LA MOMEROTA, ......




 Ha estat una setmana fantàstica. 

A poc a poc ens anem coneixent i ara tot, tot és més fácil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada