dimarts, 14 d’octubre del 2014

ROBAFAVES I GEGANTES

Ja portem unes setmanes a P5!! Unes setmanes de retrobament d'amistats, diversió, riures, nous aprenentatges i moltes ganes de passar-nos-ho molt bé!!







Hem estat treballant el nom de la nostra classe: ROBAFAVES I GEGANTA.
Hem après com van vestits els nostres gegants, quins són els seus complements, amb quina música els hi agrada més ballar, quant mesuren...
Hem guarnit el racó temàtic d'imatges, disfresses, cançons, murals, dibuixos...què bé ens ho hem passat!
Hem ballat el ball de grossos i el ball de quatre tot seguint el ritme de la música.


També hem conegut què fa la Geganta quan en Robafaves no hi és! I també hem treballat el conte de la llegenda d'en Robafaves. Ens l'hem après taaaan i taaaan bé que l'hem representat un munt de vegades!!! Mireu quins actors i quines actrius que estem fets!










També hem aprofitat per treballar la mesura. Hem parlat sobre com és d'alt el nostre gegant i com el podrien mesurar. Hem posat una cinta, al terra de la classe, amb l'alçada exacte i l'hem mesurat de diferents maneres: amb les mans, amb els peus, amb nens drets, amb nens estirats...i hem fet les associacions corresponents...la geganta mesura l'alçada de tres nens i mig!
Hem aprofitat per mesurar altres objectes de la classe...a pams, a peus, mesurant amb peces de lego...Tot parlant hem arribat a la conclusió que el metre ens ajuda a mesurar i ens hem iniciat en el seu ús. Ens ha agradat molt jugar a mesurar objectes...i fins i tot ens hem mesurat nosaltres!!! 







Hem fet tot això i molt més...però aquí us hem deixat un tastet!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada