dimarts, 21 d’octubre del 2014

EL JARDÍ BOTÀNIC S'OMPLE DE GEGANTES I ROBAFAVES

Els Robafaves i les Gegantes hem anat al jardí botànic sense saber ben bé què ens podriem trobar.
Només arribar ens ha semblat que estàvem al bosc...i ens han fet una pregunta molt concreta...sabeu què necessiten les plantes per viure? Sense més detalls ens han donat full i llàpis i hem fet el dibuix d'una planta i de les coses que nosaltres pensem que necessiten per viure.




A partir d'aquí ha començat la nostra visita. Ens hem endinsat en aquest museu natural fins a descobrir un ficus centenari on ens hem aturat a observar-lo, tot descansant sota la seva hombra.


Hem parlat de les parts de l'arbre (arrels, tronc, branques, fulles i fruits), de la seva forma i del seu color. I ens han explicat tots els elements que necessiten les plantes per viure: sorra, aigua i sol.


Després ens hem dividit en dos grupets i hem anat a investigar: un grup ha treballat amb les fulles dels arbres i les plantes i l'altre grup els diferents tipus de tronc. Hem après moltes coses! I després les hem posat en comú tots junts.



Hem aprofitat per passejar tranquil.lament pels camins del jardí botànic i gaudir de les diferents espècies que ens hem anat trobant.
Aquesta visita ens ha servit per aprendre moltes coses de les plantes i dels arbres. Coneixements previs que ens ajudaran a assolir els continguts que treballarem a l'aula.


Després d'un matí tan intens hem anat a dinar al parc Joan Brossa i hem pogut recuperar forces i jugar una estona.













Ens encanta anar d'excursió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada