dissabte, 27 de setembre de 2014

SEGONA SETMANA A P3


Segona setmana gaudint dels vostres fills i filles. Ens fa molta il.lusió i gaudim del moment d’acollir els infants que venen per primer cop a l’escola, de veure com a poc a poc es van fent seva l’aula, l’escola, i van creant  cada vegada més vincles amb els seus companys i també amb nosaltres.  El procés d’adaptació és un  procés de temps on l’infant ha de conèixer el seu nou espai, els nous companys i les noves mestres. Ha de guanyar en seguretat i confiança en si mateix i en els altres, per això cadascú fa el seu propi procés. 
Al llarg d’aquests dies hem fet petites activitats  que han permès que aquest procés  fos més enriquidor, tranquil, calmat, acollidor, feliç…pels vostres infants. També hem intentat oferir un ambient de calma i tranquil.litat, i una atenció més individualitzada.
Aquí teniu un petit tast de totes les coses EMOCIONANTS QUE HEM FET AQUESTS PRIMERS DIES:  escoltar i mirar contes, fer jocs de falda, cantar cançons, jugar amb el NING NONG, jugar amb ninos, fer collarets, construir torres, fer cargols amb plastilina, conèixer el nostre titella (en Dudu), tocar instruments de música, enganxar gomets, fer dibuixos, jugar a la cuineta, fer vies de tren molt llargues, jugar amb els cotxes i el garatge, pintar dibuixos, pintar la pissarra, ballar el BALL DE DRACS I DE LA MOMEROTA, pintar màscares de nans...

Ha estat una setmana fantàstica. A poc a poc ens anem coneixent i ara tot, tot és més fácil


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada