diumenge, 18 de maig de 2014


QUÈ HEM FET AQUESTS DIES A P5 ?
AQUÍ TENIU UN PETIT RESUM DEL QUE ESTEM FENT ARA.
EL TEMA QUE TREBALLEM EN AQUESTS MOMENTS ÉS EL COS, PERÒ NO ÉS L’ÚNIC.MIREU, MIREU...
 
DIBUIXEM LA NOSTRA SILUETA I DESPRÉS DIBUIXEM LES PARTS DEL NOSTRE COS PER DINTRE.

 


FEM UN TRENCACLOSQUES  SOBRE EL COS

 ENS DIBUIXEM A NOSALTRES MATEIXOS AMB PINTURA, TINGUENT EN COMPTE LES NOSTRES CARACTERÍSTIQUES FÍSIQUES.

 
TREBALLEM LA SIMETRIA DEL NOSTRE COS, LES PARTS DOBLES I ÚNIQUES  I FEM UN NINOT AL QUAL VESTIREM FOMENTANT AIXÍ LA CREATIVITAT I LES HABILITATS MANUALS.
                                                                       
 

ENS FIXEM EN EL NOSTRE NÚMERO DE PEU HO ANOTEM I RECOLLIM LES DADES EN UNA GRÀFICA LA QUAL DESPRÉS LLEGIREM I EN TREUREM CONCLUSIONS: QUI TÉ EL NÚMERO DE PEU MÉS PETIT, QUIN TÉ EL NÚMERO DE PEU IGUAL QUE JO I QUI TÉ EL NÚMERO DE PEU MÉS GRAN. EL TREBALL D’ESTADÍSTICA HA ESTAT PRESENT DURANT TOT EL CURS: PES, MIDA, Nº SABATA, TEMPS…
 

 

JOC DELS SENTITS

 

 

 ESTEM TREBALLANT CANÇONS DEL COS, CONTES, MIRANT LLIBRES DE CONSULTA SOBRE EL COS, RADIOGRAFIES I TOT DE COSES QUE ELS NENS I NENES APORTEN AL RACÓ TEMÀTIC. PROPERAMENT INVESTIGAREM SOBRE LES NOSTRES OMBRES AL PATI.

TAMBÉ AQUESTS DIES HEM FET UNA SORTIDA MATEMÀTICA QUE CONSISTIA EN TROBAR EN EL NOSTRE CARRER FORMES I COSSOS GEOMÈTRICS, NÚMEROS I LOGOTIPS.
 

 

 
HEM VISITAT L’HORT D’EN DÍDAC I HEM COMPROVAT COSES QUE JA HAVÍEM ESTUDIAT. HEM FET LA LLISTA DE LA COMPRA AMB ELS INGREDIENTS PER FER UNA AMANIDA. I NYAM, NYAM…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada