dimarts, 1 d’abril de 2014

que sabem del mar


ANAR AL MUSEU CA L’ARENAS I FER EL TALLER ONADES VA SER EL PUNT DE PARTIDA DE LA NOSTRA UNITAT DE PROGRAMACIÓ. ENS VAM DEIXAR ANAR ESCOLTANT UN CONTE “ LA OLA ” QUE ENS VA DEIXAR BOCABADATS PER LA SEVA MÀGIA. NOMÉS LES IMATGES ENS TRANSPORTEN A LA PLATJA ON LA LAIA VIU UN MUNT DE SITUACIONS CONTEMPLANT EL MAR.

COM SEMPRE QUE INCIEM UNA UNITAT DE PROGRAMACIÓ RECOLLIM ELS CONEIXEMENTS PREVIS DELS INFANTS QUE DESPRÉS ENS SERVIRAN PER FER LES COMPROVACIONS D’ALLÒ QUE ES SABIA EN UN PRINCIPI I LES COSES QUE ANEM INTEGRANT A PARTIR DE LES EXPERIENCIES QUE ANEM FENT.

EN AQUEST CAS LES EXPERIÈNCIES HAN SIGUT MÚLTIPLES: SORTIDES A LA PLATJA D’ARENYS, COMPRAR PEIX A LA PEIXATERIA, DISSECCIÓ D’AQUEST PEIX,  EXPLICACIONS DE CONTES I LLIBRES SOBRE EL TEMA, EXPERIMENTACIONS AMB LES MOSTRES RECOLLIDES A LA PLATJA: SORRA, AIGUA DE MAR, PETXINES…, CONVERSES SOBRE EL TEMA: QUÈ SABEM D’UN PEIX, PARTS DEL PEIX PER DINTRE I PER FORA SEMPRE COMPARANT AMB NOSALTRES MATEIXOS. TAMBÉ HEM FET QUANTITAT D’ACTIVITATS PLÀSTIQUES DIVERTIDES COM: PINTAT UN MURAL AMB ESPUMA D’AFAITAR TOT SIMULANT LES ONADES DEL MAR, ESTAMPACIÓ AMB ESPONGES D’UN FONS MARÍ , PINTURA AMB AQUAREL·LES D’ANIMALS MARINS, REPRESENTACIÓ AMB MATERIAL DIVERS D’UN FONS MARÍ…

EL QUE ESTÀ CLAR ÉS QUE HEM GAUDIT MOLT JUGANT, MANIPULANT, CONVERSANT , OBSERVANT, OLORANT, TOCANT..... I HEM APRÈS UN MUNT DE COSES.

PODEU VEURE EL RECULL DEL QUE HEM FET EN AQUESTA EXPOSICIÓ. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada