diumenge, 6 d’abril del 2014

Darrers protagonistes del trimestre


Aquí tenim els darrers protagonistes del trimestre.

DAVID

Amb els pares d'en David, l'Hermi i l'Andreu vam fer uns fantàstics collarets amb pasta variada i de colors. També ens van regalar una foto del nens i nenes de la classe i la vam decorar amb molts gomets diferents. Vam passar una tarda molt entretinguda.
                           

VÍCTOR:
La mare d'en Víctor, la Mar, la seva tieta i la seva cosina van venir a la classe i ens van fer unes galetes de mantega amb la nostra foto feta amb sucre i enganxada per sobre que eren boníssimes.


 BRUNO:
El seu cosí i un amic ens van fer una exibició de Hip Hop al gimnàs. Quins moviments i quina manera de bellugar-se!!! Desprès vam intentar imitar-los tot i que va ser una mica difícil. En acabar vam anar cap a la classe on ens esperava un boníssim berenar de fruita amb xocolata preparat per la seva mare (la Rosa). També va fer unes crispetes súper bones en una màquina molt moderna. Ens ho vam passar súper guai!!! 

                                     

ÀLEX:

Els seus pares, la Laura i el Miguel, van venir a la classe i ens van portar moltes disfresses. Vam fer un joc, ens vam anar disfressant per grup  i mestre sonava la música ballavem i ens feien sessió fotogràfica. Ens ho vam passar molt bé! En acabar i com tots dos són arquitectes ens van regalar una cinta mètrica!

                                       MOLTES GRÀCIES FAMÍLIES


!      "


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada