dijous, 20 de març de 2014

SORTIDA "ARRIBA'T A ARENYS " P5


VAM INCIAR LA SORTIDA A L'ANTIGA FÀBRICA CALISAY, CONVERTIDA EN CENTRE CULTURAL. ALLÀ LA COMPANYIA BINIXIFLAT ENS TENIA PREPARAT UN ESPECTACLE DE TITELLES "EL PEIX D'OR". UN CONTE QUE ENS TRASLLADA A LA VIDA D'UN PESCADOR I LA SEVA DONA I UN PEIX MOLT ESPECIAL QUE ELS HI CONCEDIRÀ TOT ALLÒ QUE VOLEN, MALGRAT QUE L'AVARÍCIA DE LA ROSA TRENCA TOTA LA MÀGIA.
DESPRÉS VAM BAIXAR A PEU DE PLATJA I VAM FER TORNS PER PUJAR A LA "MARINADA" UNA EMBARCACIÓ QUE ENS VA FER UN PASSEIG PEL PORT ON VAM PODER CONTEMPLAR LES BARQUES DE PESCA, EL VARADOR, LES DRASSANES, LA BENZINERA, EL FAR, L'OLOR DEL MAR I LES PETITES ESQUITXADES DE L'AIGUA EN XOCAR AMB LA BARCA.
 
 
 
 VAM AGAFAR MOSTRES DE PETXINES DE DIFERENTS MIDES I FORMES, MOSTRES DE SORRA I MOSTRES D'AIGUA DE MAR QUE DESPRÉS A LA CLASSE UTILITZAREM PER FER DIFERENTS EXPERIMENTACIONS.
VAM DISFRUTAR DE LA PLATJA D'ARENYS I TOTS ELS SEUS RECURSOS: PIRÀMIDE DE CORDES, GALLEDES I PALES, PORTERIES DE FUTBOL, ZONA DE PICNIC...
 
DESPRÉS DE DINAR VAM RECÒRRER EL PORT PER CONTEMPLAR ALGUNES ARTS DE LA PESCA, LES DIFERENTS XARXES, COM ELS PESCADORS LES ARREGLEN I PER ÚLTIM VAM VEURE ELS PEIXOS QUE EN ROBERT ACABAVA DE PESCAR.

UNA SORTIDA EXTRAORDINÀRIA I UN DIA MAGNÍFIC !!!!!

AVIAT PODREU VEURE LES FOTOS EN L'ÀLBUM DE FOTOS RECOLLIDES A LA SORTIDA.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada