diumenge, 26 de gener del 2014

ALGÚ CONEIX UN PERSONATGE DE CONTE MÉS POLÈMIC QUE UN LLOP ?






Els nens i nenes de P5 estem treballant aquests dies el conte de “Les set cabretes i el llop”. A partir del conte hem fet diferents estudis i un d’ells ha estat l’anàlisi del personatge protagonista “EL LLOP”.
Els infants de P5 han discutit i parlat sobre aquest personatge que sembla ser que surt a diferents contes clàssics i entre altres conclusions han arribat a dir coses com aquestes:


-      És ferotge, dolent, valent, gros, fa por, amb ungles afilades, pelut, té pèl, és marró o negre o gris....
-         Sempre és el dolent en els contes que coneixem, sempre es vol menjar a la iaia, a la caputxeta, als porquets, a les cabretes…
    És el dolent perquè segons ells és fort, ferotge i valent…
-    Tot i això sempre acaba malament en els contes, perquè li tallen la panxa, li emplenen de pedres, li cusen i després cau al riu ofegat. També es crema el cul quan baixa per la xemeneia de la casa dels porquets o els caçadors del conte de la caputxeta l’atrapen amb les seves escopetes....


Després de l’observació de diferents llops de contes e il·lustracions, de converses i descripcions d’aquest personatge tant emblemàtic, els infants de P5 han fet la seva pròpia recreació. Ho podeu veure a l’entrada de l’escola.

1 comentari:

  1. Un mural "estupendu". Si hem arribat justetes a classe aquests dies, mil disculpes. Ha estat per mirar i remirar aquests llops tan xulos! Un mural ferotge... I molt divertit!

    ResponElimina