dissabte, 8 de juny del 2013

P4 VA DE COLÒNIES A CAN MAIOL

JA HAN ARRIBAT LES COLÒNIES DELS NENS I NENES DE P4!!
Després de tot un curs esperant...ha arribat el moment!
Els nens i nenes van de colònies ben contents, eufòrics, plens d'il·lusió i carregats...massa carregats!!! I els pares amb una barreja de sentiments d'alegria, d'enyorança i dubtes: s'ho passarà bé?, dormirà a la nit?...
Sens dubte han estat dos dies GENIALS, molt intensos i divertits on els vostres fills i filles han gaudit al màxim de totes les activitats proposades i han compartit totes les seves vivències amb els seus amics i amigues....han fet un bon equip!

Ara us farem cinc cèntims de totes les activitats que vam fer a Can Maiol:

Només arribar vam conèixer una mica el nostre entorn. Vam jugar pels voltants de la casa, vam veure alguns animals i de seguida vam anar a recuperar forces.

 

 
 



Amb la panxa plena vam fer una passejada en ruc i un clauer de fusta molt bonic! Amb un punxó i un martell vam tallar la inicial del nostre nom.







 
 
A la nit, després de sopar, vam sortir a fer una passejada pel bosc amb els nostres lots! Haviem de trobar les peces d'una mapa perdut i alguns objectes amagats! Va ser molt i molt divertit!!
 


 
 
Finalment ens preparem per anar a dormir...
 






A l'endemà toca fer galetes i taller de maquillatge!!








 
 
També ens van presentar alguns animals de la casa de colònies. Els vam poder mirar i tocar!
 



 
 Però no tot ha estat jugar i passar-s'ho bé! També hem col·laborat en les tasques de menjador perque amb tanta energia gastada...no hem parat de menjar!! mireu, mireu...







 I finalment...l'hora de la tornada! Recollir-ho tot, preparar motxilles i cap a l'autocar que els pares i les mares ens esperen nerviosos!!






Amb aquest recull d'imatges podeu observar com els enriqueix als vostres fills i filles anar de colònies!
És el moment ideal per posar en pràctica tots aquells coneixements i actituds que treballem a l'aula durant tot el curs com són l'educació en valors, l'empatia, la capacitat d'esforç i de servei i el companyerisme. Tot això en un entorn nou, engrescador i divertit i el més important...envoltat dels seus amics i amigues!!

Anant de colònies els ajudem a fer-se grans!

Així que després de la magnífica experiència...ja estem comptant els dies que falten per les colònies de P5!!!!

Si encara teniu ganes de més...aquí teniu l'enllaç a l'àlbum de les colònies amb totes les fotos!

2 comentaris:

  1. No es pot obrir l'enllaç del picasa
    Salutacions

    ResponElimina
  2. En breu tindreu el problema resolt. Gràcies per l'avís!

    ResponElimina