diumenge, 10 de març de 2013

ARRIBA’T A ARENYS ¡!!! 
GEGANTES I ROBAFAVES VAM PASSAR UN DIA EXTRAORDINARI AL POBLE D’ARENYS DE MAR, EL SOL I EL BON TEMPS ENS VAN ACOMPANYAR EN TOT MOMENT.
DESPRÉS D’ESMORZAR VAM ENTRAR A L'ANTIGA FÀBRICA CALISAY, ON VAM GAUDIR D’UN ESPECTACLE DE TITELLES “EL PEIXET D’OR”, UN CONTE QUE ENS EXPLICA LA HISTÒRIA D’UNA FAMÍLIA DE PESCADORS MOLT POBRES. EN MANEL UN DIA VA SORTIR A PESCAR I VA TROBAR-SE UN PEIX D’OR EL QUAL LI VA DEMANAR QUE EL DEIXÉS AL MAR I A CANVI LI CONCEDIRIA TOTS ELS DESITJOS QUE EL PESCADOR DEMANÉS. L’EGOISME DE LA DONA D’EN MANEL VA FER QUE ES TRENQUÉS L’ENCANT DELS DESITJOS.
 
  DESPRÉS VAM ANAR A FER UNA VOLTETA PEL PORT D’ARENYS A DAMUNT D’UNA GOLONDRINA ANOMENADA “MARINADA”. VAM VEURE DIFERENTS TIPUS D’EMBARCACIONS: DE PESCA I DE PASSEIG, LA BENZINERA DELS VAIXELLS I EL VARADOR ON ELS ARREGLEN.  ESQUITXATS PER L’AIGUA DE MAR VAM TORNAR A TERRA.


 
VAM JUGAR UNA ESTONETA I …. A DINAR

 
 DESPRÉS VAM ESTAR AGAFANT MOSTRES DE LA PLATJA D’ARENYS: PETXINES, MUSCLOS…
  
DE LA MÀ DE L’ERIKA I L’ASSUMPTA VAM RECÓRRER EL PORT A PEU ON VAM PODER VEURE LES XARXES QUE FAN SERVIR ELS PESCADORS PER PESCAR I DESPRÉS ANAR A LA LLOTJA ON ELS PESCADORS VENEN EL PEIX ALS PEIXATERS.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada