dilluns, 12 de novembre del 2012

ANEM AL MUSEU BLAU

Després de tants dies esperant...per fí no ha plogut i hem pogut anar al Museu de Ciències Naturals, el Museu Blau.
Hem fet l'activitat: "Puc tocar?", aquesta és una activitat que posa a l'abast dels nens i nenes materials reals del nostre entorn escollits amb la intenció de provocar preguntes en els infants que els portin a iniciar camins de recerca sobre l'entorn.

Hem fet de científics i hem  pogut tocar diferents pells d'animals, diferents tipus de roques minerals i volcàniques, hem agafat llavors de tot tipus amb pinces i culleretes, hem mirat objectes a través de diverses lupes, hem jugat amb les olors de les espècies, hem vist radiografies d'animals, hem jugat amb la sorra i les petxines...en definitiva, no hem parat d'aprendre coses!!





 També hem entrat al museu i hem pogut fixar-nos més en els esquelets d'alguns dels animals que ja coneixem. Els hem vist per dins i per fora i ens ha agradat molt! Finalment hem fet un joc dins del museu on haviem de trobar 4 enganxines diferents!



 A l'hora de dinar hem anat al costat del museu que hi ha un parc molt modern i bonic, amb uns tobogans molt alts i divertits!!!! Ens ho hem passat pipa!!!



 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada