dissabte, 20 d’octubre del 2012

PROTAGONISTES DE LA SETMANA A P4: LINA, PAULA I NÚRIA

P4-A: LINA
Aquesta setmana la mare de la Lina ens ha ensenyat a fer creps! Ens ha explicat quins ingredients necessitem: llet, farina, un polsim de sal, ous, sucre i una mica de mantega. Quan ho tenim tot barrejat es bat fins que queda una massa molt fina. Ah! també ens ha dit que cal una bona paella per fer les creps sense que s'enganxin, a ella li han quedat molt bé!
Nosaltres l'hem ajudat a farcir-les de xocolata, mel o sucre i finalment ens les hem menjat estàven..mmm boníssimes!!!




P4-B: PAULA
Avui ens ha visitat la Lucía, la mare de la Paula i les seves tietes. La Ivana ens ha explicat un conte preciós sobre una nena molt bonita que vol viajar a les piràmides d'Egipte. Pel camí puja en avió, en vaixell, passa per un riu... Els nens i les nenes, amb un paper a la mà, i amb molta creativitat,  han anat creant totes les coses, vehicles, objectes...que sortien al conte fins a crear una samarreta ben bonica.  GRÀCIES FAMÍLIA!

 


P4-C: NÚRIA
Aquesta tarda hem rebut a la Sílvia i a l'Albert, els pares de la Núria. La Sílvia ens ha explicat dos contes: "La vaca que va pondre un ou" on ens ha explicat que tots som únics i especials i "El llibre" un conte molt divertit d'un punt vermell, un de groc i un de blau que si segueixes les ordres que et dona t'ho passes molt i molt bé! També hem ballat la "Rumba de l'amistat" i ha estat divertidissim!! Moltes gràcies pares!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada