diumenge, 7 d’octubre del 2012

PROTAGONISTES DE LA SETMANA A P4: BIEL, AINARA I HUGO

Els protagonistes d'aquesta setmana també ens han fet gaudir molt!

P4-A: BIEL




Com que fa molta calor els pares d'en Biel, en Rafa i la Mari, ens han fet fer un vano per ventar-nos una mica. Els nens /es han pintat amb retoladors, han retallat, han posat cola i han enganxat gomets. Ens ha quedat un vano d'allò més "fashion"!

P4-B: AINARA



 
Els pares de l'Ainara, l'Iván i la Sandra ens van explicar quina és la feina que fa un mosso i una mestressa de casa. Hem conegut tots els "complements" que porten els mossos i ens van a regalar una placa personalitzada i un titella molt bonic. També van pintar un cotxe de policia! Ha estat una tarda molt i molt completa!
 
P4-C: HUGO
 

 
La mare de l'Hugo, la Sònia, amb dues companyes més, ens han fet tota una exhibició de ball hawaià. Ens ha explicat on està Hawai i què signifiquen aquestes danses. Ens han rebut amb un collaret de flors, hem après les passes bàsiques del ball i els crits dels guerrers hawaians. Ens ho hem passat molt bé ballant com a hawaians! També ens ha regalat un dibuix per pintar a casa.
És un ball molt divertit i molt sensual i sinó mireu el vídeo! Aloha!!
 
Moltes gràcies als protagonistes d'aquesta setmana: BIEL, AINARA i HUGO i també als pares acompanyants: RAFA i MARI, IVÁN i SANDRA, i SÒNIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada