diumenge, 30 de setembre del 2012

ELS PROTAGONISTES DE LA SETMANA JA HAN COMENÇAT A P4!


Ja ha arribat el moment que tots estàvem esperant...els protagonistes de la setmana ja han començat!!
Aquesta setmana han estat en JOAN, l'ADRIÀ i l'ABRIL.

Durant tota la setmana han anat portant totes aquelles cosetes significatives per ells: música, fotos, joguines, disfresses... També han pogut ajudar a fer la relaxació, han acompanyat als encarregats a mirar el temps, han estat els primers de la fila...i moltes cosetes més! Però una de les coses que més els hi agrada als nostres protagonistes és quan arriba divendres a la tarda i un familiar els acompanya a l'escola per fer una activitat per tots els nens i nenes de la seva classe! Voleu saber què hem fet aquesta setmana??

P4-A: JOAN
La mare d'en Joan, la Cristina, ens ha explicat el conte dels Tres porquets. Després cada nen/a ha pintat la cara d'un porquet, l'ha punxat i s'ha fet una màscara. Han estat entretinguts i s'ho han passat molt bé. Heu vist què guapos???





P4-B: ADRIÀ
La mare de l'Adrià, la Cristina, ha fet un circuit amb motos i han estat fent carreres al pati de primària! També han portat un tren del Chuggington i com que ens agrada tant ens han regalat un dibuix del tren a cada nen per poder-lo pintar!! Ha estat molt divertit!




P4-C: ABRIL
La mare de l'Abril, la Montse, ens ha ensenyat que no hem de tenir gens de por quan anem al metge. La doctora Abril ha passat consulta a tots els nens i nenes de la classe de les Tonetes i els ha fet un diagnòstic molt exhaustiu. La seva assistent tècnica sanitària, la Mon, ha hagut de fer totes les cures que la doctora ha demanat. Ha estat taaan divertit estar malalt i que ens curi l'Abril que de cop i volta...tot ens fèia mal!!




 
Moltes felicitats als nostres protagonistes de la setmana: JOAN, ADRIÀ i ABRIL i gràcies també a la Cristina, l'altra Cristina i la Montse per fer-nos passar una divertida tarda!
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada